Krečenje i molerski radovi

Kada se razmišlja o renoviranju stana ili kuće krečenje i molerski radovi su jednostavno neizbežni. Krečenje stana može udhanuti novi izgled prostoriji bez da ste išta dodavali ili menjali raspored.

Pružamo uslugu kompletnog krečenja i molerisanja stana, kuće ili zasebne prostorije.

Prilikom radova pridržavamo se dogovorenih uputstava. Prilagođavamo se vašim zahtevima i situaciji na terenu.

Naši moleri donose svu neophodnu opremu, uključujući najlone i zaštitne plastične folije radi zaštite nameštaja i ostalih stvari u prostoriji. Pre početka radova bitno je isprazniti ormane i fioke u regalima kako bi bili lakši za pomeranje. Postoji mogućnost i krečenja samo vidljivih delova zida bez pomeranja nameštaja. U tom slučaju cena krečenja je značajno jeftinija.

Proces krečenja stana se sastoji od pripreme i samih radova.

Krečenje stana - priprema

Pre početka radova vi izaberete boju, nijansu ili paletu, a mi radimo sve ostalo

Kod pripreme je bitno da: 

Ukloniti tapete (ako ih ima) tapete se nakvase kako bi proces skidanja bio lakši
Nakvasiti i očistiti zid (usisivačem usisati malter koji se nalazi u rupama zida)
Popuniti pukotine gitom i izravnati neravne delove

Krečenje stana - radovi

Početak radova se sastoji iz premazivanja prajmera na već očišćen zid i nalepljivanje trake. Traka se lepi na spojnice zida i ostalih delova (ragastov od vrata, pragovi, okvir od prozora, spoj zida i poda)

Nakon ovih radnji se započinje krečenje. U zavisnosti od izbora boje, paleta vrsta i proizvođača boje zavisiće vreme i materijal utrošen na krečenje.

Najčešće se kreči u 2 ili 3 sloja (ruke). Ovo ne važi za lepljenje tapeta, tada je potreban lepak za zid, tapeta i završni premaz preko tapete.

Koliko vremenski traje krečenje stana?

Vreme za koje će stan biti okrečen zavisi od kvadrature stana i vaših zahteva. Ako je u pitanju samo jedna soba sve se moze završiti za dan ipo. U slučaju da se kreči kompletan stan od 65 kvadrata krečenje će trajati od 5 do 7 dana.

Krečenje stana - cena

Cena krečenja stana će zavisiti od materijala i kvadrature prvenstveno. Bitno je napomenuti da dogovorena cena postaje finalna i da nema skrivenih troškova za koje tek saznajete kad radovi počnu!

Ako imate bilo kakvih pitanja stojimo vam na raspolaganju. Upit za cenu je potupuno besplatan i neobavezujuć. Prilikom online upita biće nam potrebna kvadratura stana ili prostorije koja se kreči. Dobijena cena putem online upita je okvirna i informacionog karaktera. Takođe, uvek nas možete pozvati na: 065 555 3553

Prava cena se formira nakon što naš moler izađe na teren i utvrdi krajnju cenu.

Često postavljena pitanja

Da, krečenje i kompletni molerski radovi su uključeni u adaptaciju stana.

U standardnu adaptaciju stana spada krečenje belom bojom. Postoji mogućnost odabira druge boje.

Da, farbanje radijatora je uključeno u molerske radove prilikom renoviranja stana.

Uvek spremni da za Vas nađemo pravo rešenje