Kako izgleda adaptacija jednog stana?

U proteklih 14 godina, koliko se bavimo adaptacijama kuća, stanova i poslovnih prostora, uspeli smo da se izborimo da se o nama priča sa uvažavanjem i respektom. Do toga nismo došli zahvaljujući zakupu reklamnog prostora u novinama i na društvenim mrežama, već je to rezultat poštenog, mukotrpnog i ozbiljnog rada.

Po sistemu „ključ u ruke“ , u Beogradu sa okolinom i Novom Sadu sa okolinom, radimo adaptacije svih objekata od 15m2 pa do preko 300m2.

U STANDARDNU ADAPTACIJU se ubrajaju sledeći radovi:

Kompletna adaptacija kupatila

Kompletna adaptacija kuhinje

Šta još spada u standardnu adaptaciju stana?

Zamena stare spoljne stolarije (prozori, terasna vrata…) novom PVC šestokomornom stolarijom sa aluminijumskim roletnama.

Zamena starih unutrašnjih (sobnih) vrata novim MDF medijapan vratima radjenim po meri, bojenim poliuretanskom bojom. (dobije se katalog i izabere se model)

Zamena starih ulaznih vrata novim sigurnosnim vratima. (cena i model je stvar dogovora sa klijentom)

Elektroinstalacija, zamena table sa osiguračima, dodavanje novih sijaličnih mesta po potrebi (novo mesto za utičnice ili prekidače). Zamena svih starih utičnica i prekidača novim.

Kompletni molerski radovi u stanu. Krpljenje šliceva posle električara, gletovanje celog stana (zidovi i plafoni), šmirglanje zidova i plafona, kompletno krečenje belom (disperzivnom) bojom. Obrada špaletni nakon postavke nove spoljne stolarije. Bojenje radijatora i cevi u stanu.

Sredjivanje starog parketa, krpljenje (po potrebi), hoblovanje, štukovanje, poliranje, lakiranje sa zamenom starih parket lajsni novim.

U standardnu adaptaciju stana spadaju i sva rušenja (zahtevana od strane klijenta), pakovanje šuta u dzakove i odvoz šuta na deponiju.

Uz sve ovo, naravno, radimo i poslove koji ne spadaju u cenu standardne adaptacije a sve u cilju da olakšamo našim klijentima da uz što manje stresa i muke ( obzirom da smo svesni koliki je to stres za njih ) dodju do onoga što žele a to je prelep i funkcionalan životni ili poslavni kutak.

Radovi koji ne spadaju u standardnu adaptaciju stanova

Zamena starog parketa novim parketom (model, kvalitet, način slaganja zavisi isključivo od klijenta)

Zamena starih grejnih tela (radijatora) novim, postavka sušača umesto grejnih cevi ili radijatora u kupatilu i wc-u. Grejanje i zamene se rade isključivo van grejne sezone.

Možemo vam ponuditi i razne vrste podnih grejanja.

Komarnici na prozorima i terasnim vratima.

Nova spoljna stolarija ne mora biti nužno PVC, može biti i aluminijum, zatim drvena ili kombinacija aluminijum-drvo. Opet zavisi od želje klijenta i finansija odvojenih za to.

Razni gipsarski radovi ( kaskade, skrivači, obloge zidova, spuštanje plafona…) i razne molerske dekorativni tehnike ( otoćento, svahili, tranvertin, sahara, marco polo…

Kuhinje i plakari po meri.

Šta nas odvaja od konkurencije?

U ponudi, u cenu adaptacije po m2, uračunamo i keramičke pločice i sanitarije (u ponudi stoji do koje cene je klijentu uračunata keramika i sanitarije) a jedina obaveza klijenta je da ode do salona i izabere koje će keramičke pločice da mu budu postavljene u kupatilu, kuhinji, hodniku, kao i koje će sanitarije (ugradna konzolna šolja ili monoblok, lavabo, slavine, bojler..).

Naša obaveza je da odemo do salona, kupimo željenu keramiku i sanitarije, prevezemo je do objekta i ugradimo.

Kako za keramiku i sanitarije, tako može i parket ili bilo koja podna obloga da bude u ceni, a jedina obaveza klijenta je da izabere podnu oblogu po svome ukusu.

Blisko saradjujemo i sa sledećim firmama i tu vam možemo pomoći:

  •  Enmon
  • Dim trade
  • Noks
  • Galerija podova
  • Altea keramika
  • Interprom
  • Stovarište Partizan

Često postavljena pitanja

U standardnu adaptaciju stanova spada: kompletno sređivanje kupatila, kompletna adaptacija kuhinje, zamena stolarije, krečenje…

Da, kompletna zamena vodovodnih cevi je uključena u našu standardnu ulugu adaptacije stana.

Da, zamena kompletne spoljašnje i unutrašnje stolarije je uključena u našu standardnu uslugu.

Jeste, cena sanitarija i pločica je uključena u cenu po m2. U ponudi je naznačeno do koje cene je uračunato.

Kako izgleda adaptacija i renoviranje stana

Stan br. 1 (Kneza Višeslava) koji je kompletno adaptiran

Kuća br. 2 (Jajinci) koja je kompletno adaptirana

Stan br. 3 (Španskih boraca) koji je kompletno adaptiran

Stan br. 4 (Djordja Kratovca) koji je kompletno adaptiran

Stan br. 5 (Bulevar Arsenija Čarnojevića) koji je kompletno adaptiran

Uvek spremni da za Vas nađemo pravo rešenje