Ključ u ruke

Imate dilemu sta da uradite sa svojom kućom ili stanom i kako da je adaptirate
Mi ćemo Vam pomoći da tu dilemu razrešite.

Nasi stručnjaci-arhitekte, vodoinstalateri, električari, keramičari, stolari…, od Vašeg stana ili kuće, napraviće dom – mesto porodicne harmonije, radosti i srece.
Vaše želje i ideje vezane za adaptaciju stana ili kuce, ili njihovo renoviranje, pretvaramo u stvarnost.

U skladu sa Vašom idejom i namerom, menjamo vodovodnu i elektro instalaciju, a postavljanje novih vrata i prozora, donosi više benefita. Vaš parket, posle našeg tretmana, bice kao nov.

ADAPTACIJA STANOVA za Vas radi, po zelji i meri, ugradnju novih kuhinja i plakara. Ako zelite, u sobama spustićemo plafone i ugraditi led rasvetu. Vaše kupatilo dovešćemo do stanja neprepoznatljivosti – ugradicemo tuš kabinu, zameniti sanitarije, i sve sto je potrebno. Deo radova PRE I POSLE pogledajte i uverite se da je sa nama moguće, dobiti prostor u kom se uživa.

Sve to i još puno toga, što budemo dogovorili, uradicemo po sistemu „ključ u ruke“. Dok Vi na odmoru pravite planove za budučnost, Vaš stan ili kuća dobiće novi izgled.

Naše bogato iskustvo u adaptaciji stanova, odnosno njihovom renoviranju, daje nam za pravo da vas pozovemo da nam date priliku. Ostalo je nase.

A, posle toga, sigurni smo, pozvaćete svoje prijatelje i rodjake da i oni učine isto.

Jer, adaptacija stana ili renoviranje stana nije previse komplikovan posao.
Pod uslovom da taj posao mi radimo
Pozovite nas da se dogovorimo

Često postavljena pitanja

U standardnu uslugu spada: kompletno renoviranje kuhinje i kupatila, molerski radovi, zamena vodo i elektro instalacije, zamena spoljašnje stolarije, zamena sobnih i ulaznih vrata, rušenje zidova.

Radovi će trajati u zavisnosti od kvadrature, vrste radova i pojedinačnih želja klijenata. Neke optimalno vreme bi bilo od 15 do 45 dana.

Uvek spremni da za Vas nađemo pravo rešenje