KLJUČ U RUKE

Imate dilemu sta da uradite sa svojom kućom ili stanom i kako da je adaptirate
Mi ćemo Vam pomoći da tu dilemu razrešite.

Nasi stručnjaci-arhitekte, vodoinstalateri, električari, keramičari, stolari..., od Vašeg stana ili kuće, napraviće dom - mesto porodicne harmonije, radosti i srece.
Vaše želje i ideje vezane za adaptaciju stana ili kuce, ili njihovo renoviranje, pretvaramo u stvarnost.

U skladu sa Vašom idejom i namerom, menjamo vodovodnu i elektro instalaciju, a  postavljanje novih vrata i prozora, donosi više benefita. Vaš parket, posle našeg tretmana, bice kao nov.

ADAPTACIJA STANOVA  za Vas radi, po zelji i meri, ugradnju novih kuhinja i plakara. Ako zelite, u sobama spustićemo plafone i ugraditi led rasvetu. Vaše kupatilo dovešćemo do stanja neprepoznatljivosti - ugradicemo tuš kabinu, zameniti sanitarije, i sve sto je potrebno. Deo radova PRE I POSLE pogledajte i uverite se da je sa nama moguće, dobiti prostor u kom se uživa.

Sve to i još puno toga, što budemo dogovorili, uradicemo po sistemu "ključ u ruke". Dok Vi na odmoru pravite planove za budučnost, Vaš stan ili kuća dobiće novi izgled.

Naše bogato iskustvo u adaptaciji stanova, odnosno njihovom renoviranju, daje nam za pravo da vas pozovemo da nam date priliku. Ostalo je nase.

A, posle toga, sigurni smo, pozvaćete svoje prijatelje i rodjake da i oni učine isto.

Jer, adaptacija stana ili renoviranje stana nije previse komplikovan posao.
Pod uslovom da taj posao mi radimo
Pozovite nas da se dogovorimo

PRE ADAPTACIJE STANA

KLIKNITE NA SLIKU

POSLE

PRE ADAPTACIJE STANA

KLIKNITE NA SLIKU

POSLE