Adaptacija stanova

Poštovani budući klijenti i prijatelji,
U poslednje vreme je jako teško naći dobre majstore a da su pritom stručni, pošteni i profesionalni. Ljudi neverovatno često nasednu obećanjima kratkih rokova i niskih cena, pa na kraju ispastaju jer izgube dragoceno vreme i novac.

Naš cilj je da Vam ponudimo rešenja adaptacije, bilo da se radi o adaptaciji stana, adaptaciji kupatila, adaptaciji poslovnih prostora, adaptaciji kuća, izolacije, vodovodu, kanalizaciji, zidanju, malterisanju, elektro-radovima, parketu, keramici, stolarskim radovima (aluminijumska i pvc stolarija), iskopu, rušenju, odvozu šuta. Takodje imamo i auto kranove i vrhunske varioce (ARGONCE).
Radove izvodimo na teritoriji Beograda sa okolinom (za veći posao kilometraža nije nikakva prepreka). Za sve vrste radova koje smo naveli možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, a mi ćemo Vaše ideje sprovesti u delo. 
Naš je običaj realno predvideti trajanje radova i napraviti okvirnu cenu izvodjenja istih. Poštujemo klijenta i dogovor i pridžavamo se svih dogovorenih rokova. Upravo zbog toga, preko 2000 zadovoljnih klijenata postali su naši prijatelji.

Nemojte više da čekate, pozovite nas, budite nam i Vi prijatelj.

E-mail: office@adaptacijastanova.co.rs
Sajt: www.adaptacijastanova.co.rs
Sajt: www.zanatskiradovi.net